Liptovská nemocnica dočasne zatvorila detské oddelenie, malých pacientov hospitalizujú v okolitých mestách


Foto: Liptovská nemocnica dočasne zatvorila detské oddelenie, malých pacientov hospitalizujú v okolitých mestách Foto: Facebook/Liptovská nemocnica s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu Liptovský Mikuláš

Liptovská nemocnica s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu Liptovský Mikuláš pred niekoľkými dňami na svojom oficiálnom webe zverejnila oznam o pozastavení poskytovania zdravotnej starostlivosti na detskom oddelení. Dočasne zatvorené sú aj ambulancie, ktoré sú súčasťou pediatrického oddelenia.

Nemocnica malých pacientov neprijíma od piatka 11. novembra, pričom oddelenie ostane podľa oznamu zatvorené až do konca mesiaca. Pokiaľ deti potrebujú ambulantné ošetrenie, liptovská nemocnica im odporúča navštíviť pohotovosť.

Ambulancia pohotovostnej služby pre deti a dorast je pritom otvorená v štandardnom čase. Počas pracovných dní tu pacientov ošetria od 16:00 hod. do 22:00 hod. a v dňoch pracovného pokoja od 7:00 hod. do 22:00 hod. večer.


„Pre ústavnú zdravotnú starostlivosť je potrebné sa obrátiť na niektorého z okolitých poskytovateľov ústavnej zdravotnej starostlivosti (Ružomberok, Poprad, Dolný Kubín). Za pochopenie ďakujeme,“ uviedla Liptovská nemocnica s poliklinikou Liptovský Mikuláš.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu