Policajti vypátrali Rajčana, ktorý viac ako 3 mesiace unikal pred trestom zo zanedbania povinnej výživy


Foto: Policajti vypátrali Rajčana, ktorý viac ako 3 mesiace unikal pred trestom zo zanedbania povinnej výživy Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (18. február 2023):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline po viac ako troch mesiacoch odvoláva pátranie po 34-ročnom mužovi z Rajca, na ktorého bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečin zanedbanie povinnej výživy.

Pátranie po Štefanovi Ligasovi bolo zrušené nakoľko pominuli dôvody pôvodného vyhlásenia. „Hľadaný muž bol vypátraný príslušníkmi Obvodného oddelenia Policajného zboru Rajec,“ spresňuje polícia.


Pôvodný text (12. november 2022):

Polícia v súčasnosti pátra po dvoch mužoch z Rajca. Ku 40-ročnému Michalovi Košíkovi sa pridáva aj 34-ročný Štefan Ligas, na ktorého Okresný súd v Žiline vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečin zanedbanie povinnej výživy.

Akékoľvek informácie k hľadanému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu