Košičan ukradol zo zubnej ambulancie v Žiline tri mobilné telefóny. Muž bol nedávno odsúdený za podobný čin


Foto: Košičan ukradol zo zubnej ambulancie v Žiline tri mobilné telefóny. Muž bol nedávno odsúdený za podobný čin Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Začiatkom tohto týždňa došlo v jednej zo žilinských zubných ambulancií ku krádeži. Neznámy páchateľ si z priestorov ordinácie odniesol tri mobilné telefóny. O vypátraní a obvinení zlodeja dnes informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

Osobou, ktorá v pondelok 7. novembra v ranných hodinách odcudzila tri mobilné telefóny zo zubnej ambulancie v Žiline, je 31-ročný muž z Košíc. Zlodeja v krátkom čase po netradičnej návšteve zubára zadržala žilinská polícia, ktorá ho následne obvinila z prečinu krádeže.

„Muža sme vypátrali a v priebehu vyšetrovania zaistili dva z troch odcudzených mobilných telefónov, ktoré budú vrátené majiteľom,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Pri následnom preverovaní zlodejovej minulosti polícia zistila, že bol v priebehu predošlých dvoch rokov odsúdený za majetkovú trestnú činnosť. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Žiline–východ na základe známych skutočností podal podnet na uväznenie obvineného muža. Polícia prípad naďalej vyšetruje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu