VIDEO: Pri cintoríne v Bytči došlo k lúpežnému prepadnutiu, polícia pátra po totožnosti zlodeja na záberoch


Foto: VIDEO: Pri cintoríne v Bytči došlo k lúpežnému prepadnutiu, polícia pátra po totožnosti zlodeja na záberoch Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

V auguste tohto roku došlo v Bytči k lúpežnému prepadnutiu, pri ktorom zlodeja zachytili bezpečnostné kamery. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti prosí širokú verejnosť o pomoc so stotožnením osoby na zverejnenom videu.

K incidentu došlo 10. augusta v nočných hodinách na Mičurovej ulici v blízkosti miestneho cintorína. Niekoľko kamier v okolí v čase okolo 22:00 hod. zaznamenalo muža, ktorý po lúpežnom prepadnutí unikal s odcudzeným predmetom.

Zlodej podľa kamerového záznamu najskôr bežal cez parkovisko popri budove a kovovom plote k odstavenej bielej dodávke, pod ktorou sa rozhodol ukryť. Po určitom čase spopod vozidla vyliezol, odcudzený predmet si ukryl pod oblečenie a pokračoval v úteku.


„Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby, ktorá je na kamerovom zázname, pretože jej svedectvo je dôležité pre trestné konania,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o lúpežnom prepadnutí, alebo ste spoznali osobu na záberoch, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke žilinskej polície.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu