V Žiline vystúpi gitaristka Michaela Jacksona aj svetová jazzová legenda!


Foto: V Žiline vystúpi gitaristka Michaela Jacksona aj svetová jazzová legenda!

Už tento mesiac vystúpia v žilinskom Smer Klube 77 svetové hudobné hviezdy najvyššieho rangu. Vo štvrtok 10. novembra sa o 20:00 hod. predstaví LACO DECZI & CELULA NEW YORK a hneď ďalší týždeň, v stredu 16. novembra o 20:30, gitaristka Michaela Jacksona - JENNIFER BATTEN so svojou hviezdnou kapelou.

Gitarová kráľovná JENNIFER BATTEN je rodená newyorčanka, ktorá stála 10 rokov na svetových pódiách po boku MICHAELA JACKSONA. V januári 1993 sa stala súčasťou najväčšej udalosti šoubiznisu, keď s Michaelom vystúpila počas finálového zápasu Superbowlu v kalifornskej Pasadene.

Priamy prenos sledovalo 135-miliónov ľudí v 80 krajinách, čím sa udalosť stala najsledovanejším programom televíznej histórie na svete. Účinkovanie s Kráľom popu nebolo jej jediným spojením s veľkým menom svetovej hudobnej scény. V roku 1998 prišla ponuka od jedného z najrešpektovanejších majstrov gitarových strún, samotného JEFFA BECKA. Výsledok ich vzájomnej, tri roky trvajúcej spolupráce zaznamenávajú albumy „Who Else“ a „You Had It Coming“ a tiež množstvo koncertov po celom svete, pričom z koncertu v Tokiu v roku 1999 bol vydaný záznam.

Do Žiliny si JENNIFER BATTEN privezie aj svoju hviezdnu kapelu, ktorú okrem nej tvoria bubeník JOHN MACALUSO (Yngwie Malmsteen / LaBrie / Ark) a spevák a basgitarista NIKLAS TURMANN (Joe Satriani’s G3 / Uli Jon Roth). Čaká nás dychberúce hudobné divadlo, rocková klasika a virtuozita.


Slávny jazzový trubkár LACO DECZI žije od svojej emigrácie v roku 1985 v New Yorku, kde je frontmanom kapely Celula New York. S ňou pravidelne vystupuje po USA, ale dvakrát do roka sa vracia na turné aj na Slovensko, do Čiech a do okolitých krajín Rakúska, Poľska a najmä Nemecka.

Dohromady má na svojom konte už viac ako 20 albumov a video nosičov a spoluprácu s mnohými svetovými hviezdami ako Elvin Jones, Bill Watrous, Junior Cook, Dave Weckl či Sonny Constanzo.

Vstupenky si môžete zakúpiť na www.smer77.sk/rezervacia-vstupeniek

Pre viac informácií sledujte Facebook udalosti:


Miesto: Smer Klub 77, Žilina
Dátum: 10.11.2022 - 20:00    16.11.2022 - 23:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Smer Klub 77