Polícia ukončila pátranie po Miroslavovi Hrtánkovi zo Žiliny, ktorý má byť zatknutý za nebezpečné vyhrážanie


Foto: Polícia ukončila pátranie po Miroslavovi Hrtánkovi zo Žiliny, ktorý má byť zatknutý za nebezpečné vyhrážanie Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia na sociálnej sieti zverejnila ďalšiu výzvu na pomoc s pátraním po osobe, ktorá sa ukrýva pred zákonom. Tentokrát ide o 40-ročného Žilinčana, na ktorého bol Okresným súdom v Žiline vydaný príkaz na zatknutie.

Podľa zverejnenej fotografie má hľadaný muž úzku tvár a hnedé oči. V čase vyhotovenia záberu mal tmavé vlasy so šedinami sčesané dozadu, krátke fúzy a niekoľkocentimetrovú briadku. Výrazným poznávacím znakom je tetovanie v tvare obráteného kríža, ktoré má muž na pravej strane tváre.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline po mužovi menom Miroslav Hrtánek pátra kvôli prečinu nebezpečného vyhrážania, za ktoré má byť zatknutý. V Žilinskom kraji naďalej prebieha aj pátranie po 29-ročnej Nikole Pačanovej z Liptovského Mikuláša, ktorá neoprávnene využívala cudzie motorové vozidlo.



„Akékoľvek informácie k hľadanému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Aktualizácia 7. 11., 9:55

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline informovalo, že hľadaného muža sa podarilo nájsť. V príspevku na sociálnej sieti zároveň ďakuje všetkým, ktorí sa zapojili do pátrania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu