Z mosta v Čadci sa auto zrútilo do rieky Kysuca, na mieste zasahujú hasiči a tvoria sa kolóny


Foto: Z mosta v Čadci sa auto zrútilo do rieky Kysuca, na mieste zasahujú hasiči a tvoria sa kolóny
Galéria: 2 fotky
Foto: Facebook/Dopravný servis Kysuce

Na Májovej ulici v Čadci došlo v piatok 4. novembra v ranných hodinách k dopravnej nehode. Z doposiaľ bližšie nevysvetlených príčin došlo k stretu osobného motorového vozidla s nákladným vozidlom. V dôsledku silného nárazu následne osobné motorové vozidlo prerazilo zábradlie mosta a spadlo do rieky Kysuca. 

Vozidlo mala údajne viesť žena, ktorá sa v aute nachádzala sama. Bližšie informácie o jej zdravotnom stave sa zatiaľ nepodarilo zistiť, záchranári ju však previezli do Kysuckej nemocnice s poliklinikou v Čadci.

Auto skončilo prevrátené na streche. Na mieste zasahujú štyria príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Čadci s jedným kusom techniky.


Z tohto dôvodu môžu motoristi očakávať zdržanie na ceste z Turzovky smerom do centra okresného mesta. Účastníci cestnej premávky momentálne hlásia rozsiahle kolóny, ktoré začínajú už pri čerpacej stanici na Rakovej.

Aktualizácia 4. 11. 2022, 11:00

Hasičov sa už podarilo auto z rieky vytiahnúť, polícia v súčasnej dobe na mieste vykonáva prvotné procesné úkony za účelom zdokumentovania dopravnej nehody. Motoristi môžu v uvedenom úseku rátať so zdržaním približne hodinu. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu