Prezutie bez čakania a k tomu skvelá káva: Pri Kysuckom Novom Meste otvorili pneuservis s kaviarňou


Foto: Prezutie bez čakania a k tomu skvelá káva: Pri Kysuckom Novom Meste otvorili pneuservis s kaviarňou
Galéria: 11 fotiek

Zmena ročných období a postupný prechod z leta do zimy prináša pre motoristov niekoľko povinností. Medzi nimi je bezpodmienečne výmena pneumatík, ktoré sú potrebné pre bezpečnú jazdu. V posledných týždňoch preto zažívajú všetky pneuservisy zvýšený nápor áut. Ľudia v nich často čakajú na vybavenie v dlhých radoch.

S cieľom spríjemniť čakanie na vybavenie a zároveň ponúknuť komfortné a rýchle prezutie auta vznikol medzi Žilinou a Kysuckým Novým Mestom nový pneuservis. Ten je priamo spojený s malou kaviarňou s moderným dizajnom a skvelým prostredím. Zákazníci tak nemusia čakať na vybavenie v dielni, ale zatiaľ si môžu dopriať šálku kvalitnej kávy alebo horúci čaj.

Nový pneuservis vďaka svojej výhodnej polohe uľahčí prístup k službám nielen obyvateľom Kysuckého Nového Mesta a okolitých obcí, ale aj mnohým Žilinčanom. Areál sa nachádza len tri kilometre za Žilinou a pri ideálnej premávke trvá cesta menej než 15 minút.


V rámci Kysuckého Nového Mesta je prístup ešte jednoduchší, nový pneuservis nájdete len kilometer za mestom v smere na Rudinku/Žilinu.

V prípade, že sa chcete úplne vyhnúť čakaniu, môžete si online alebo telefonicky na čísle 0905 863 825 rezervovať termín prezutia. V nových priestoroch je dostupný veľký zdvihák, vďaka ktorému dokážu obslúžiť nielen osobné ale aj úžitkové a nákladné autá. Nespornou výhodou je možnosť uskladnenia pneumatík do ďalšej zmeny sezóny.  

Moderná kaviareň nachádzajúca sa v priemyselnej zóne nie je určená iba pre zákazníkov pneuservisu ale pre širokú verejnosť. Zastaviť sa na svoj obľúbený nápoj môže ktokoľvek, kto práve pôjde okolo areálu po frekventovanej ceste.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Pneuservis KNM