K ukradnutým autám a bicyklom sa pridala štvorkolka. Dvojmiestne vozidlo odcudzili v obci Jablonové


Foto: K ukradnutým autám a bicyklom sa pridala štvorkolka. Dvojmiestne vozidlo odcudzili v obci Jablonové Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Zlodeji úradovali v stredu 2. novembra v obci Jablonové, ktoré sa nacháza v okrese Bytča. V skorých ranných hodinách odcudzili dvojmiestnu TGB štvorkolku. Prípad krádeže zverejnila v príspevku na sociálnej sieti známa skupina HAKA, ktorá pomáha poškodeným občanom vypátrať  ich ukradnutý majetok.

Odcudzená štvorkolka značky TGB a typu Blade 1000 v prevedení tmavej, sivej farby nesie evidenčné číslo ZAPACKA. Presňejší vzhľad vozidla je pritom možné pozorovať na priložených fotografiách od majiteľa. 

Prípadom sa v súčasnosti zaoberá Polícia Slovenskej Republiky. Skupina HAKA však v mene poškodeného majiteľa vozidla, ktoré bolo vyrobené v roku 2016, žiada o spoluprácu pri pátraní aj verejnosť. To je možné podporiť aj pomocou zdieľania príspevku na sociálnej sieti.

V prípade akýchkoľvek informácií o odcudzenom vozidle bezodkladne kontaktujte políciu na známom telefónnom čísle 158, HAKA tím na nonstop linke 0910 666 910 alebo priamo majiteľa vozidla - 0902 372 800.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu