Úspešný bytový projekt Jablone v Bytči ponúka komfortné bývanie. Obľúbený je aj u Žilinčanov


Foto: Úspešný bytový projekt Jablone v Bytči ponúka komfortné bývanie. Obľúbený je aj u Žilinčanov
Galéria: 5 fotiek

Dobrá povesť Jabloní už dávno prekročila hranice Bytče, a to aj vďaka kompletne vypredanej prvej etape. Takmer vypredaná je už aj druhá, kde zostávajú len posledné voľné byty. A úspešný príbeh Jabloní má teraz ďalšie pokračovanie.

Ovocie, ktoré chutí aj Žilinčanom

V prvých dvoch etapách si našli svoje nové bývanie aj mnohí Žilinčania a obyvatelia blízkych obcí. Okrem kvality samotných bytov ich presvedčila najmä skvelá poloha a výborné dopravné napojenie. Jablone sú zasadené v atraktívnej lokalite Thurzove sady – v zdravom, pokojnom a bezpečnom prostredí blízko mesta i prírody. Autom sa do Žiliny dostanete cca za 10 minút, do Považskej Bystrice takisto za 10 minút, do Púchova alebo do Kysuckého Nového Mesta za 20 minút. Navyše, tu si môžete vybrať byt aj podľa toho, kedy sa chcete sťahovať.

Galéria: 5 fotiek

Tu môžete bývať cca o 2 roky

Tretia etapa Jabloní prináša bohatú úrodu nových, moderných a komfortných bytov. Z čerstvej ponuky si môžete vybrať jedno, dvoj, troj aj štvorizbové byty s praktickými dispozíciami, veľkým balkónom na poschodí alebo predzáhradkou na prízemí. Osobitnú pozornosť si zaslúžia strešné byty s krásnym výhľadom na Súľovské skaly. Vďaka súkromiu, veľkorysým výmerám a priestranným terasám, na ktoré môžete umiestniť napríklad aj vírivku, sú vhodnou alternatívou k rodinným domom.  Kolaudácia bytov tejto etapy je plánovaná na koniec roku 2024. To znamená, že do nového sa môžete presťahovať približne o dva roky. Jablone však majú riešenie aj pre tých, čo potrebujú nové bývanie skôr.


Galéria: 5 fotiek

Tu môžete bývať už cca o rok

Kolaudácia bytov druhej etapy je naplánovaná na rok 2023, sem sa teda môžete presťahovať už približne o rok. Ale pozor. V ponuke bytov 2. etapy zostávajú už len posledné voľné byty. Rezervujte si ten svoj čím skôr, aby vás nikto nepredbehol. A je tu ešte jedna dobrá správa. Jablone si dali záležať na tom, aby vaše nové bývanie bolo nielen komfortné, ale aj finančne dostupné.

Galéria: 5 fotiek

Výhodné financovane pre všetkých

Je len málo bytových projektov, ktoré nepridávajú do kúpno-predajných zmlúv tzv. inflačnú doložku. Jablone sú jedným z nich. Čo to znamená? Ako kupujúci nadobudnete byt za jasne stanovenú fixnú cenu, ktorá sa nenavýši o infláciu. To vám výrazne uľahčí prístup k hypotéke, ktorú si môžete vybaviť ihneď po rezervácii bytu a nemusíte čakať na kolaudáciu. Vďaka tomu si zaistíte aktuálne platné úroky bez obáv z toho, ako sa úrokové sadzby zmenia v ďalších rokoch. Vášmu novému bývaniu tak už nič nestojí v ceste. Bohatá úroda Jabloní vám prinesie úžitok na celý život.

Viac na www.jablone.sk

Galéria: 5 fotiek




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Jablone Bytča