Na ceste pod Rondlom v smere na Bratislavu došlo k dvom dopravným nehodám


Foto: Na ceste pod Rondlom v smere na Bratislavu došlo k dvom dopravným nehodám
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Rastislav Balcer

Na mestskom okruhu číslo v Žiline došlo v stredu 26. októbra v dopoludňajších hodinách k dopravnej nehode. K stretu vozidiel malo dôjsť pod estakádnou križovatkou Rondel v smere na Bratislavu, pričom premávka je aktuálne odklonená práve cez Rondel.

Podľa hlásenia Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline by malo ísť o zrážku dvoch osobných motorových vozidiel, pričom na mieste zasahuje šesť príslušníkov HaZZ s dvomi kusmi techniky.

V predmetnej lokalite sa aktuálne tvoria kolóny a zdržania v oboch smeroch. Na mieste sa nachádza aj hasičský zdravotník, keďže pri incidente, žiaľ, došlo aj ku zraneniam.


Stredajšie ráno v Žiline prinieslo aj druhú nehodu

Dopravu v okolí Rondla komplikuje aj ďalšia nehoda osobného auta, ktorého vodič nezvládol jazdu v úseku, kde sa zbiehajú tri jazdné pruhy do jedného v smere od kruhového objazdu na Bratislavu a Čadcu v blízkosti starého cintorína v Žiline.

Prednosť na mieste podľa nového značenia nemajú vozidlá prichádzajúce z okružnej križovatky, ale autá prechádzajúce popod Rondel. Z dosiaľ neobjasnených príčin sa dnes osobné vozidlo zaseklo na dočasných deliacich zvodidlách umiestnených na vozovke, pričom k rovnakému incidentu došlo aj na začiatku októbra.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu