Zoznam kandidátov v komunálnych voľbách mesta Žilina: Volebný obvod č. 7 - Bánová, Závodie, Žilinská Lehota


Foto: Zoznam kandidátov v komunálnych voľbách mesta Žilina: Volebný obvod č. 7 - Bánová, Závodie, Žilinská Lehota Foto: Mesto Žilina

Už o niekoľko dní vstúpia obyvatelia Žilinského samosprávneho kraja do volebných miestností historicky prvých spojených komunálnych a župných volieb. Občania si v priebehu jedného dňa zvolia nielen svojich starostov, primátorov a poslancov mestských a obecných zastupiteľstiev, ale aj nových poslancov a predsedu Žilinského samosprávneho kraja.

V sobotu 29. októbra Žilinčania rozhodnú, kto sa stane novým primátorom a kto bude počas najbližších rokov obhajovať záujmy obyvateľov jednotlivých sídlisk a mestských častí. Mestské zastupiteľstvo v Žiline bude mať opäť 31 poslancov, ktorí sú rozdelení do 8 volebných obvodov.

Obyvatelia mestských častí Bánová, Závodie a Žilinská Lehota si vo svojom volebnom obvode (obvod č. 7) vyberú dvoch poslancov mestského zastupiteľstva z nasledovného zoznamu:

  • 1. Denis Cáder, Mgr., 31 r., živnostník, nezávislý kandidát
  • 2. Branislav Delinčák, Mgr., 41 r., ekonóm, nezávislý kandidát
  • 3. Viliam Rojko, Ing., 64 r., pedagóg, Hlas-sociálna demokracia
  • 4. Róbert Winkler, 44 r., konateľ, Republika

V ďalších predvolebných príspevkoch si môžete prezrieť zoznam záujemcov o post predsedu VÚC a zoznam kandidátov na post primátora Žiliny. Taktiež nechýbajú ani zoznamy kandidátov na poslancov mestského zastupiteľstva pre ostatné volebné obvody v meste Žilina:


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu