Pri nočnom požiari vozidiel v Žiline vznikla škoda 53-tisíc eur, poškodená bola aj blízka budova


Foto: Pri nočnom požiari vozidiel v Žiline vznikla škoda 53-tisíc eur, poškodená bola aj blízka budova

Dnes v skorých ranných hodinách došlo k požiaru osobného motorového vozidla, ktoré bolo zaparkované na Lichardovej ulici v Žiline. Celková škoda, ktorá vznikla zničením automobilu a poškodením blízkych vozidiel a objektov, sa podľa polície pohybuje v desiatkach tisíc eur.

O nočnom požiari, ktorý vypukol v pondelok 24. októbra krátko pred 3:00 hod. ráno, informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline. Na mieste zasahovalo päť hasičov s dvomi kusmi hasiacej techniky.

Ohniskom požiaru bolo podľa žilinskej polície zaparkované osobné vozidlo značky Audi. Plamene, horúčava a dym však zasiahli aj okolostojace automobily značky Audi a Kia. Pri požiari došlo taktiež k poškodeniu blízkej budovy. Škodu, ktorá bola spôsobená na vozidlách, polícia predbežne vyčíslila na 53-tisíc eur.

„V súvislosti s touto udalosťou bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci,“ uviedla Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu