Nová luxusná parfuméria Muschio v Žiline: Široká ponuka exkluzívnych vôní z celého sveta


Foto: Nová luxusná parfuméria Muschio v Žiline: Široká ponuka exkluzívnych vôní z celého sveta
Galéria: 3 fotky

Ste milovníkom kvalitných vôní, ktoré zaujmú a vydržia? Uprednostňujete skôr výnimočné parfumy pred klasickými? Potom vás určite osloví nová žilinská parfuméria Muschio Perfumery, ktorá do nášho mesta prináša výnimočné umelecké a luxusné produkty. 

V prvej luxusnej domácej predajni v Žiline môžete nájsť zaujímavé kolekcie niche vôní, ktoré vyjadrujú jedinečnosť a harmonické línie. MUSCHIO Perfumery tu predstavuje špeciality z Talianska, Francúzska alebo z Arabských Emirátov.

„Naše ponúkané značky sa opierajú o svoju dlhoročnú tradíciu a jedinečné zloženie. Parfumy, ktoré u nás nájdete, obsahujú najluxusnejšie ingrediencie z rôznych kútov sveta a to vo vysokých koncentráciách,“ hovorí Dávid Melišek, majiteľ luxusnej značky Muschio Perfumery.

Príďte si vyskúšať parfumové špeciality z celého sveta a výtvory exkluzívnych parfumérskych domov vytvorených pre výnimočných ľudí. Privoňať si môžete k tomu najlepšiemu od značiek ako Moresque, Laboratorio olfattivo, The house of oud a ďalších. Okrem unikátnych parfumov tu nájdete aj rodiny vôní.

Muschio znamená po taliansky pižmo a je jednou z najstarších zvieracích vôní. Tiež je stále najbežnejšou a najobľúbenejšou ingredienciou vo svete parfumov. Pižmová vôňa má priaznivé účinky na psychiku, prináša uvoľnenie, povzbudenie a dobrú náladu, preto si veľmi rýchlo našla uplatnenie v medicíne a aromaterapii. Považuje sa tiež za veľmi silné afrodiziakum.

Pokiaľ chcete nazrieť do sveta skvelých vôní a vyskúšať si značkové parfumy, navštívte predajňu MUSCHIO na Lenčovej ulici v Žiline (obchodná galéria Rudiny).




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Muschino