Dvaja zlodeji v Žiline ukradli dva bicykle z uzamknutej miestnosti, vlámali sa cez troje dverí


Foto: Dvaja zlodeji v Žiline ukradli dva bicykle z uzamknutej miestnosti, vlámali sa cez troje dverí Foto: Majiteľka odcudzeného bicykla

Začiatkom tohto týždňa došlo v širšom centre Žiliny k ďalšej krádeži bicyklov. Z uzatvorenej miestnosti zmizli počas noci dva bicykle patriace rôznym osobám. Informovala o tom majiteľka jedného z odcudzených vozidiel, ktorá zároveň prosí verejnosť o pomoc s pátraním po zlodejoch.

V noci z pondelka 10. októbra na utorok 11. októbra boli z bytového domu na ulici Vojtecha Spanyola v blízkosti žilinskej nemocnice odcudzené dva bicykle. Tie boli odložené v spoločnej uzamknutej miestnosti slúžiacej na sušenie oblečenia. Zlodeji násilím prenikli cez troje dverí, pričom na všetkých poškodili zámky.

Dvoch páchateľov zachytila bezpečnostná kamera umiestnená na chodbe bytovky pri nastupovaní alebo vystupovaní z výťahu. Podľa záberov mali obidvaja oblečené tmavé nohavice, jeden mal na sebe svetlosivú a druhý modrú mikinu. Tváre zlodejov zahaľovali nasadené kapucne. Minimálne jeden z nich mal na rukách nasadené čierne rukavice.


Zo sušiarne zmizli počas noci dva bicykle patriace susedom. Majiteľka jedného z nich prosí verejnosť o pomoc s vypátraním zlodejov a tiež odcudzeného horského bicykla. Ide o vozidlo značky CTM RAPTOR v čiernom prevedení s modrými detailmi a bielymi nápismi. Hodnota bicykla je podľa vlastníčky 600 eur. Prípadom sa aktuálne zaoberá polícia.

„Ak môžem poprosiť obyvateľov Žiliny, akékoľvek informácie o páchateľoch alebo bicykloch ak by mali, nech informujú políciu,“ vyzýva svojich spoluobčanov okradnutá Žilinčanka.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu