Polícia pátra po nezvestnom vodičovi taxislužby, po nočnej smene sa domov nevrátil


Foto: Polícia pátra po nezvestnom vodičovi taxislužby, po nočnej smene sa domov nevrátil Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Žilinská polícia v spolupráci so skupinou HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov pátra po šoférovi vozidla značky Seat Leon s martinským evidenčným číslom. Nezvestný Milan je vodičom taxislužby a z nedele 9. októbra na pondelok 10. októbra mal nočnú smenu. 

Vodičovi smena končila o 6:00 ráno, no údajne sa podľa slov zamestnávateľa na centrálu taxislužby v určený čas nedostavil. Vozidlo, na ktorom sa pohyboval sa podarilo nájsť ešte v pondelok dopoludnia, šofér sa v ňom však nenachádzal.

„K vozidlu ide policajný technik. Obávame sa, že sa šoférovi niečo stalo. Mobilné telefóny taxislužby ale aj súkromný telefón má žiaľ vypnutý a rodina ani družka nevedia tiež žiadne informácie,“ uviedol zamestnávateľ nezvestného.

Informácie k hľadanému mužovi môže verejnosť poskytnúť rodine, polícii na linke 158 alebo zamestnávateľovi nezvestného na čísle 0918229251.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu