Vo Višňovom sa pohybuje muž, ktorý si obzerá a fotí rodinné domy. Obyvatelia varujú pred možnou krádežou


Foto: Vo Višňovom sa pohybuje muž, ktorý si obzerá a fotí rodinné domy. Obyvatelia varujú pred možnou krádežou Foto: ilustračné

Vo viacerých mestských častiach Žiliny sa v poslednom období podľa slov samotných obyvateľov pohybujú podozrivé skupiny ľudí. Podľa dostupných informácií sa niekoľko osôb pohybuje v blízkosti bytových či rodinných domov, kde si obhliadajú vchody, záhradu a iný majetok.

Podozrivú osobu videla v sobotu 8. októbra aj obyvateľka obce Višňové pri svojom dome. „Večer okolo 23:30 sme mali nemilé prekvapenie na záhrade nášho pozemku, kde nás čakal muž strednom veku, ktorý si obzeral a fotil náš majetok. Preto buďte opatrní a obozretní,“ uviedla v príspevku na sociálnej sieti. Fotografiu podozrivého muža sa, žiaľ, nepodarilo zhotoviť.


Vo viacerých prípadoch z minulosti, ktoré mali podobnú charakteristiku, išlo o skúmanie prostredia s cieľom odcudzenia majetku či vykradnutia domu alebo bytu. Majiteľka preto upozorňuje ostatných obyvateľov Višňového, aby boli obozretní. Pokiaľ vidíte pochybných ľudí pohybujúcich sa v blízkosti svojho domova, je na mieste volať políciu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu