V Žiline včera ukradli dodávku stavebnej firmy, v piatok zmizla štvorkolka zo Zázrivej


Foto: V Žiline včera ukradli dodávku stavebnej firmy, v piatok zmizla štvorkolka zo Zázrivej Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

V Žilinskom kraji došlo v priebehu predošlých dní k dvom krádežiam motorových vozidiel. Počas včerajšej noci bola odcudzená dodávka stavebnej spoločnosti zaparkovaná v Žiline, v piatok zas zmizla štvorkolka z obce Zázrivá. O obidvoch krádežiach informovala facebooková skupina HAKA zameraná na pátranie po odcudzených vozidlách z celého Slovenska.

Biela dodávka značky Volkswagen T4 Transporter využívaná stavebnou firmou bola ukradnutá v nedeľu 9. októbra približne o 1:00 hod. ráno. Vozidlo s evidenčným číslom prislúchajúcim mestu Bytča bolo v tomto čase zaparkované na Uhoľnej ulici v Žiline pri Zimnom štadióne Vojtecha Závodského.

Odcudzenú dodávku je možné spoznať podľa polepu s nápisom VANNES, s. r. o. v zeleno-oranžovom farebnom prevedení. Ďalšie poznávacie znaky vozidla sú nasledovné:

  • značka a typ vozidla: Volkswagen T4 Transporter,
  • rok výroby: 1998,
  • TEČ: BY822AZ,
  • VIN: WV2ZZZ70ZWH099309.

Len dva dni pred krádežou bielej dodávky upozornila skupina HAKA na odcudzenie štvorkolky z obce Zázrivá. Pomerne nové terénne vozidlo značky Taiwan Golden Bee s evidenčným číslom z Dolného Kubína má čiernu farbu s bielymi detailmi.


Štvorkolku ukradnutú v piatok 7. októbra okolo 1:00 hod. je možné identifikovať podľa prelepenej praskliny na zámku sedadla. Lepený, tmelený a nastriekaný je aj pravý predný blatník. Niektoré časti vozidla sú domácej výroby, vrátane držiaku na kufor, plechových spodných krytov a držiaku radlice.

Ďalšie poznávacie znaky vozidla sú nasledovné:

  • značka a typ vozidla: Taiwan Golden Bee, ETT,
  • rok výroby: 2019,
  • TEČ: DK816BT,
  • VIN: RFCVTHTBBKY004446.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o jednom z hľadaných vozidiel, informujte políciu na bezplatnej linke 158 a následne tím skupiny HAKA na telefónnom čísle 0910 666 910. Majiteľa dodávky odcudzenej v Žiline je možné priamo kontaktovať na čísle 0911 274 818, vlastníka štvorkolky zastihnete na čísle 0908 254 386.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu