Policajti z Vrútok vo vyhrotenej situácii zachránili život 29-ročnému mužovi


Foto: Policajti z Vrútok vo vyhrotenej situácii zachránili život 29-ročnému mužovi Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Policajtom z Vrútok sa počas predošlého víkendu podarilo vďaka rýchlemu zásahu v kombinácii s pohotovým a správnym vyhodnotením situácie zachrániť život mladého muža. O dobrú správu sa s verejnosťou podelil Policajný zbor Slovenskej republiky v príspevku na sociálnej sieti.

Obvodné oddelenie Policajného zboru Vrútky dostalo v priebehu prvého októbrového víkendu oznámenie, ktoré pomohlo zachrániť ľudský život. Na preverenie podnetu boli vyslaní dvaja policajti vo výkone služby, konkrétne Michal Nemec a Patrik Bodorík.

„Situácia sa vyvinula tak, že museli zasiahnuť do konania 29-ročného muža a svojím bezprostredným, pohotovým a statočným konaním mu zachránili život. Kolegovia, výborná robota!“ uviedol Policajný zbor Slovenskej republiky.

Podľa vyjadrenia polície nie je vždy možné a niekedy ani vhodné podávať bližšie informácie o každej pomoci, najmä ak ide o záchranu života počas výkonu služby. Rovnako ani tentokrát nepoznáme presné detaily zásahu, no príslušníci polície svojim činom naplnili svoje poslanie a dodržali služobnú prísahu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu