VIDEO: Na hlavnom ťahu pri Bytči narazilo do zvodidiel väčšie nákladné vozidlo stavebnej firmy


Foto: VIDEO: Na hlavnom ťahu pri Bytči narazilo do zvodidiel väčšie nákladné vozidlo stavebnej firmy Foto: Facebook/Nella Raždíková

V obci Kolárovice pri Bytči došlo dnes v ranných hodinách k dopravnej nehode väčšieho nákladného motorového vozidla s návesom. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Nehoda sa stala vo štvrtok 6. októbra krátko pred 7:30 hod. ráno na  komunikácii prvej triedy I/10, ktorou po celej dĺžke vedie cesta európskeho významu E 442. Kamión známej stavebnej firmy z doposiaľ neznámych dôvodov počas jazdy z obce Kolárovice smerom na Bytču narazil do zvodidiel pri ceste, kde zostal uviaznutý.

Pri kolízii, ku ktorej došlo v blízkosti miestneho futbalového ihriska, podľa hasičov našťastie z vozidla neunikli žiadne prevádzkové kvapaliny. Na mieste nehody zasahovali dva kusy hasičskej techniky.

Jedna z okoloidúcich motoristiek zachytila uviaznuté nákladné vozidlo na video, ktoré následne zdieľala v príspevku na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu