Očakávaný pivný špeciál Majstrova 13 si môžete vychutnať za zvukov country hudby na Pivných hodoch v Terchovej


Foto: Očakávaný pivný špeciál Majstrova 13 si môžete vychutnať za zvukov country hudby na Pivných hodoch v Terchovej
Galéria: 8 fotiek
Foto: Drevenice Terchová

Priestory Drevenice Terchová resort v sobotu 1. októbra ožijú pivnými hodmi. Pohodovú víkendovú náladu od 18.00 hod. doplnia aj zvuky 4-člennej country kapely, ktorá bude návštevníkov baviť na novej panoramatickej krytej terase s výhľadom na krásu okolitej prírody.

Gurmáni a milovníci pivných zážitkov nepochybne ocenia očakávaný šesťkrát chmelený pivný špeciál Vŕšky MAJSTROVA 13% - štyrikrát počas varenia, jedenkrát počas kvasenia a jedenkrát počas dozrievania. Novinka sa bude podávať exkluzívne len na Vŕškoch v Terchovej.

Staročeský spôsob varenia, kvalitné suroviny a výnimočná opatera počas celého procesu vytvorila pekné, mocné sladové telo tomuto špeciálu. Ležiak Majstrova 13 ukazuje svetu odvahu a silu sládkov Pivovaru Vŕšky,“ uviedol sládek Viliam Hujík.


Okrem nového pivného špeciálu pozýva rezort do nového interiéru reštaurácie na bohaté jesenné a pivné menu od šéfkuchára. Okrem tradičnej kačky si môžete pochutnať na domácej točenej klobáske, výbere údenín vlastnej výroby a prémiových syroch, tanieri pre pivárov či zemiakovej lokši so slivkovým lekvárom.

Pivné hody budú prebiehať v termíne od 1. až do 16. októbra. Viac informácií nájdete na sociálnej sieti Facebook Drevenice Terchová.

Miesto: Drevenice Terchová resort
Dátum: 01.10.2022 - 10:00    16.10.2022 - 10:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu