Polícia odvolala pátranie po 28-ročnom Petrovi Ďugelovi zo Žiliny, muža sa podarilo nájsť a je v poriadku


Foto: Polícia odvolala pátranie po 28-ročnom Petrovi Ďugelovi zo Žiliny, muža sa podarilo nájsť a je v poriadku Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Aktualizácia (23. september 2022)

Polícia Žilinského kraja dnes 23. septembra prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti odvolala pátranie po nezvestnom 28-ročnom Petrovi zo Žiliny, ktorý bol nájdený a podľa slov polície je v poriadku.

Pôvodný článok (21. september 2022)

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnom 28-ročnom mužovi menom Peter Ďugel s trvalým bydliskom v Žiline. Muža sa napriek vykonaniu všetkých potrebných úkonov a opatrení dosiaľ nepodarilo vypátrať, preto polícia žiada verejnosť o súčinnosť vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.


Muž je nezvestný odo dňa 20. septembra 2022, kedy sa nevrátil domov z práce. Do dnešnej doby sa domov nevrátil, pričom o sebe nepodal žiadnu správu a miesto jeho súčasného pobytu nie je známe,“ uvádza sa v príspevku. 

Popis osoby:

  • postava - vysoký 193 cm, štíhla postava, modré oči, krátke plavé vlasy,
  • zvláštne znamenia - tetovanie na krku s vyobrazením tigra, na pravom predlaktí tetovanie Leva,
  • oblečenie - čierne rifľové nohavice, tmavomodrá termo bunda s kapucňou, čierno-biele tenisky, športový ruksak modro-sivo-oranžovej farby.

Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi žiadame oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ doplnila polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu