Mesto Žilina informuje o úplnej uzávierke komunikácie na Sasinkovej ulici, tá bude platiť až do 17. októbra


Foto: Mesto Žilina informuje o úplnej uzávierke komunikácie na Sasinkovej ulici, tá bude platiť až do 17. októbra Foto: Mesto Žilina

Od dnešného dňa 19. septembra do pondelka 17. októbra platí na Sasinkovej ulici v križovatke s ulicou Kysucká úplná uzávierka miestnej komunikácie. Dôvodom obmedzenia v doprave, o ktorom informuje mesto Žilina spolu so Združením pod Dubňom, je realizácia prekládky inžinierskych sietí - vodovodu a kanalizácie, parovodu a elektrickej prípojky pre stavbu.

Práce budú realizované za účelom preložky existujúceho kanalizačného potrubia v Žiline v podjazde na Kysuckej ulici, smer Bratislava. Súčasťou objektu je aj úprava existujúcich šachiet kanalizačných stôk a zberača, ktoré budú dotknuté zmenou nivelety na Kysuckej ulici, Sasinkovej ulici a na Ulici Pavla Országha Hviezdoslava,“ uviedol uviedol hovorca mesta Vladimír Miškovčík.

Motoristov i chodcov bude na zmenu upozorňovať dočasné dopravné značenie, ktoré sú povinní rešpektovať. „Jednosmerná ul. Sasinkova sa zobojsmerní v úseku od ul. Radlinského a taktiež bude zabezpečený vjazd a výjazd z priľahlých dvorov,“ doplnilo mesto, ktoré sa za dočasný diskomfort ospravedlňuje.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu