Pri zrážke auta s cyklistom za obcou Varín došlo aj ku zraneniam, na mieste zasahujú záchranné zložky


Foto: Pri zrážke auta s cyklistom za obcou Varín došlo aj ku zraneniam, na mieste zasahujú záchranné zložky Foto: Facebook/Nikolas Janiček

Dnes 9. septembra došlo v popoludňajších hodinách k dopravnej nehode na ceste druhej triedy II/583 za Varínom v smere na Žilinu. O incidente informovali verejnosť vodiči prechádzajúci v tesnej blízkosti v príspevku skupiny Dopravný servis - okres Žilina.

Počas nehody došlo k zrážke osobného vozidla s okoloidúcim cyklistom, ktorý sa presúval po vedľajšej cyklotrase. Na miesto bolo vyslaných päť príslušníkov Hasičského a Záchranného zboru v Žiline s dvoma kusmi hasičskej techniky. Podľa prvotných informácií z operačného strediska došlo na mieste aj k zraneniam.

Pre nehodu a neďaleké práce na ceste sa tvoria rozsiahle kolóny. Jeden z vodičov v komentároch uvádza, že „z kolóny na Terchovú sa vraj niekto otáčal, druhé auto smerom na Žilinu doň vrazilo a vyletelo na cyklocestu, kde ešte trafilo cyklistov.“ Správu budeme aktualizovať po prijatí oficiálneho vyjadrenia.


Aktualizácia



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu