V srdci Rajeckých Teplíc vyrastá moderné bývanie, dostupných je už len niekoľko posledných bytov


Foto: V srdci Rajeckých Teplíc vyrastá moderné bývanie, dostupných je už len niekoľko posledných bytov
Galéria: 9 fotiek

V centre kúpeľného mesta Rajecké Teplice pribúdajú nové možnosti bývania. Spoločnosť ATP stavby vybuduje do roku 2024 v rámci druhej etapy svojho developerského projektu Rajpark Residence ďalších 59 nových bytových jednotiek vrátane 97 parkovacích miest.

Obytný komplex sa nachádza približne 10 kilometrov od Žiliny a len na skok od prírodných termálnych liečebných kúpeľov SPA  Aphrodite, ktoré patria medzi najznámejšie a najpríťažlivejšie na Slovensku. Výstavba druhej etapy odštartovala v marci tohto roka a kolaudácia oboch objektov sa predpokladá vo februári 2024.

Rajpark Residence je situovaný v tichej lokalite na Ulici k lipovej aleji, kde je dostupná kompletná občianska vybavenosť. V objektoch sa okrem bytových jednotiek a parkovacích miest bude nachádzať aj viac ako 470 metrov štvorcových polyfunkčných priestorov.

Developer na projekte spolupracuje s najlepšími architektmi a kladie vysoký dôraz nielen na dizajn ale aj na použité materiály a viaceré detaily. O celkovej kvalite svedčí najmä vysoký záujem kupujúcich, v súčasnosti je voľných už len posledných 13 bytov.

Priebeh výstavby sa dá sledovať v galérii na stránke www.rajpark.sk/galeria-etapa-2 alebo prostredníctvom sociálnych sietí facebook.com/atpstavby či instagram.com/atpstavbysk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rajpark Residence