Na Vlčincoch z okna bytového domu vypadla žena, ktorá na mieste zomrela. Prípad vyšetruje polícia


Foto: Na Vlčincoch z okna bytového domu vypadla žena, ktorá na mieste zomrela. Prípad vyšetruje polícia Foto: Ilustračné foto

Na žilinskom sídlisku Vlčince došlo dnes v skorých ranných hodinách k tragickej udalosti. Pádom z výšky niekoľkých metrov sa smrteľne zranila osoba. O nešťastnej udalosti nás informoval obyvateľ mesta.

Tragédia sa odohrala vo štvrtok 25. augusta približne o 5:00 hod. ráno na Pittsburgskej ulici v Žiline. Podľa informácií od svedkov mala v tomto čase z okna bytového domu vypadnúť alebo vyskočiť žena. Tá následne podľahla zraneniam spôsobeným pádom, ktoré boli nezlučiteľné zo životom. 

„V súvislosti s touto udalosťou poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline začal trestné stíhanie vo veci podozrenia zo spáchania trestného činu usmrtenia,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

Na mieste zasahovala polícia aj záchranári. Lekár, ktorý obhliadal obeť a miesto nešťastia, predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Pre odhalenie presnej príčiny úmrtia bola nariadená zdravotno-bezpečnostná pitva. Polícia prípad a jeho ďalšie okolnosti naďalej vyšetruje.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu