Vozidlo na Hájiku zamedzilo smetiarom prístup ku kontajnerom, do príchodu polície zostalo symbolicky zablokované


Foto: Vozidlo na Hájiku zamedzilo smetiarom prístup ku kontajnerom, do príchodu polície zostalo symbolicky zablokované Foto: Facebook/Rene Kuder Jr

Pracovníci firmy zabezpečujúcej vývoz odpadu narazili dnes v ranných hodinách v Žiline na problém. Osobné vozidlo značky Škoda im zablokovalo prístup ku zberným kontajnerom na sídlisku Hájik, a tak si nemohli riadne vykonať svoju prácu.

Po odchode auta vykonávajúceho zvoz odpadu zostali pred aj za odparkovaným vozidlom umiestnené smetiaky na plast a kovové obaly. Fotografiu spolu s ozrejmením situácie zverejnil obyvateľ mestskej časti vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Na miesto sa krátko po pol jedenástej hodine dostavili aj mestskí policajti, ktorí si nesprávne zaparkované auto spolu s jeho evidenčným číslom odfotili. K podobným prípadom dochádza v meste takmer každý mesiac.

Pre nedostatok parkovacích miest odstavujú motoristi svoje autá nielen v križovatkách, ale aj v zákrutách či často pred kontajnerovými stojiskami. Ostatní obyvatelia lokality potom doplácajú na nezodpovednosť svojich susedov, keď nie je možné vykonať bežné komunálne služby či údržbu verejného priestoru.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu