V Žiline rokoval Pro-Hokej s Richardom Lintnerom, stane sa jeho riaditeľom?


Foto: V Žiline rokoval Pro-Hokej s Richardom Lintnerom, stane sa jeho riaditeľom? Foto: slovenskozijehokejom.sk

Už na budúci týždeň sa široká športová verejnosť dozvie výsledok včerajšieho rokovania bývalého reprezentanta Richarda Lintnera s predstavenstvom Pro-Hokeja. Riadiaci orgán v slovenskej extralige by mohol Lintner viesť už túto sezónu, prioritou rokovaní však boli záväzky klubov z minulej sezóny a ich splácania.

Lintner je vážny kandidát

“Dnes bola plánová športová rada Pro-Hokeja. Zaoberali sme sa prípravou budúceho ročníka extraligy a predbežnými správami klubov o povinnosti zaplatiť záväzky za minulú sezónu hráčom a trénerom. Všetky kluby podali priebežné informácie. Do 31. júla je povinnosť zaplatiť, respektíve dohodnúť sa na odložení splatnosti týchto záväzkov. To bol hlavný bod programu. V pondelok zasadne predstavenstvo a musí podať správu o tom, ktorým klubom navrhuje, respektíve nenavrhuje udeliť licenciu. Ďalej sme riešili nejaké technické veci,” povedal pre agentúru TASR predseda predstavenstva Pro-Hokeja Juraj Koval.

Proces výberu riaditeľa neustále pokračuje, predstavenstvo organizácie dostalo mandát k rokovaniam s Lintnerom na mimoriadnom zasadnutí pred týždňom. “Dnes sme sa tým nezaoberali, rokovania stále pokračujú. Nemáme stanovený termín, ale chceli by sme to uzavrieť na budúci týždeň. Dohadujeme sa najmä o tom, aký marketingový plán nastavíme na budúcu sezónu. Ide o to, či sú všetky kluby ochotné spolupracovať a ísť smerom podľa predstáv pána Lintnera,” uzavrel pre TASR Koval.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TASR