Romantické chvíle na Chlebe: Mladomanželia sa rozhodli svoju lásku zachytiť na fotografiách v objatí Malej Fatry


Foto: Romantické chvíle na Chlebe: Mladomanželia sa rozhodli svoju lásku zachytiť na fotografiách v objatí Malej Fatry Foto: Facebook/Viktoria Noskovicova

Obdobie hrejivých slnečných lúčov láka viaceré mladé páry na spečatenie zväzku počas letnej svadobnej sezóny. Neoddeliteľnou súčasťou tohto významného životného kroku je aj svadobné fotenie. Trend štúdiových fotení s neprirodzenými pózami je však už dávno preč, v súčasnosti je v kurze prirodzenosť a neraz i prírodné scenérie, ktoré na fotografiách vytvárajú nezameniteľnú atmosféru.

Zachytiť svoju vzájomnú lásku v kombinácii s láskou k horám chceli aj mladomanželia, ktorí sa rozhodli stráviť chvíle svadobného fotenia na treťom najvyššom vrchu Malej Fatry. Chleb so svojou výškou 1 645,5 m n. m ponúka jedinečné výhľady do všetkých svetových strán a je tak vhodným pozadím romantických fotografií. 


S verejnosťou sa o fotky podelila blízka osoba mladomanželov vo svojom príspevku na sociálnej sieti, kde komentujúcich očarila atmosféra snehovobielych svadobných šiat a zapadajúceho slnka za horami. 

Za dokonalosťou internetového sveta sa však, samozrejme, skrývajú aj úskalia reality. Mladomanželov a zvyšok výpravy svadobného fotografovania držali v napätí pri zostupe zvuky hôr. „Hore sme sa z pochopiteľných dôvodov vyviezli, ale dole sme to pekne po tme zišli pešo, a teda šuchotalo to v tom lese dosť,” uviedla autorka príspevku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu