Polícia pátra po dvoch mužoch v súvislosti s krádežou v obchodnom centre v Liptovskom Mikuláši


Foto: Polícia pátra po dvoch mužoch v súvislosti s krádežou v obchodnom centre v Liptovskom Mikuláši Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia pátra po dvoch osobách, ktoré zachytili bezpečnostné kamery obchodného centra v Liptovskom Mikuláši. Muži na kamerových záznamoch sa mali po obchode pohybovať v čase, kedy došlo k odcudzeniu rôzneho tovaru. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline žiada verejnosť v príspevku na sociálnej sieti o pomoc s odhalením totožnosti osôb na snímkach.

„Žiadame širokú verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych osôb, ktoré boli zachytené kamerovým systémom. Svedectvo týchto osôb je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku, kde doposiaľ neznámy páchateľ mal v mesiaci júl 2022 v obchodnom centre v Liptovskom Mikuláši odcudziť rôzny tovar,“ uviedla žilinská polícia.

Pokiaľ ste spoznali aspoň jedného z mužov na snímkach alebo máte akékoľvek informácie týkajúce sa krádeže v uvedenom obchodnom centre, kontaktuje políciu na bezplatnej linke 158, prípadne správou na oficiálnej facebookovej stránke Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Obvodné oddelenie Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši môžete kontaktovať aj priamo na telefónnom čísle +421 961 453 705.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu