Od zajtra bude doprava medzi Žilinou a Čadcou obmedzená o niečo viac, začínajú opravy mosta v Oščadnici


Foto: Od zajtra bude doprava medzi Žilinou a Čadcou obmedzená o niečo viac, začínajú opravy mosta v Oščadnici Foto: google.com

V najbližších dňoch bude doprava na hlavnom ťahu medzi Žilinou a Čadcou obmedzená na ďalšom úseku. Upozornilo na to Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

Slovenská správa ciest už zajtra začne s opravou mostných záverov na frekventovanej ceste prvej triedy I/11A v katastrálnom území obce Oščadnica. Kvôli prácam bude čiastočne uzatvorený 300 metrov dlhý úsek tejto komunikácie, ktorý bol v havarijnom stave.

Rekonštrukcia mostných záverov by mala prebiehať v dvoch etapách. Opravy v smere zo Žiliny do Čadce začnú v sobotu 9. júla a potrvajú do stredy 13. júla. Druhá etapa v opačnom smere začne v stredu 13. júla. Plánované ukončenie rekonštrukcie je v nedeľu 17. júla.

„Cestná premávka bude usmernená dočasným dopravným značením   a dopravnými zariadeniami do jedného jazdného pruhu a bude regulovaná cestnou svetelnou signalizáciou,“ informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu