Zlaté časy Budatínske rušia hlavný program na pódiu. Dôvodom je nepriaznivé počasie, ktoré má Žilinu zasiahnúť už dnes


Foto: Zlaté časy Budatínske rušia hlavný program na pódiu. Dôvodom je nepriaznivé počasie, ktoré má Žilinu zasiahnúť už dnes Foto: Facebook/Považské múzeum

Považské múzeum výrazne obmedzí podujatie Zlaté časy budatínske, ktoré sa uskutoční v utorok 5. júla 2022 v areáli Budatínskeho hradu v Žiline. Dôvodom je nepriaznivé počasie. 

„Ruší sa hlavný program na pódiu - módna prehliadka, škola tanca, koncerty Funny Fellows, V8 Band a Korben Dallas. Ďalej sa rušia výtvarníci v parku, divadlo pre deti a tvorivé dielne,” uviedla hovorkyňa Považského múzea Magdaléna Lacková. 

Muzeálne mestečko sa presunie z parku do kaplnky. Ostáva zážitková prehliadka Budatínskeho hradu v podaní RAZCA a prednášky odborných zamestnancov Považského múzea vo východnom paláci hradu.

„Návštevníkom ďakujeme za pochopenie a veríme, že nás prídu podporiť, pozrieť si špeciálnu prehliadku v hrade a aktivity v muzeálnom mestečku,” dodala hovorkyňa.

V deň podujatia bude vstupné do areálu zadarmo a parkovisko pred ním bude verejnosti prístupné. Podujatie Zlaté časy budatínske pripravilo Považské múzeum v Žiline pri príležitosti 80. výročia založenia. Už od prvého ročníka býva jedným z najveľkolepejších podujatí  na Budatínskom hrade.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu