Žilinská KOOPERATIVA ovládla ďalší ročník súťaže najlepších pracovníkov a tímov poisťovne


Foto: Žilinská KOOPERATIVA ovládla ďalší ročník súťaže najlepších pracovníkov a tímov poisťovne
Galéria: 3 fotky

V piatok 17. júna si od vedenia poisťovne KOOPERATIVA prevzali ocenenia najlepšie zamestnankyne, najlepší zamestnanci a najlepšie tímy za rok 2021. Slávnostné vyhlasovanie výsledkov 7. ročníka internej súťaže poisťovne s názvom Diamantová liga sa prvý raz uskutočnilo v Žiline. 

„Úspech značky je spoločným dielom nás všetkých. Považujeme za dôležité každý rok oceniť a vyzdvihnúť nasadenie našich zamestnancov a zamestnankýň. Ďakujem, že sa na seba môžeme spoľahnúť a že sa na nás môžu vždy spoľahnúť aj naši klienti,“ povedal predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne KOOPERATIVA Vladimír Bakeš.

Výber miesta tohtoročného odovzdávania cien nie je náhoda. Žilinská agentúra je totiž rekordérom v počte víťazstiev v kategórii najlepšia agentúra. Výnimkou nebol ani aktuálny ročník.

Poisťovňa KOOPERATIVA môže aj vďaka svojim zamestnancom a zamestnankyniam poskytovať klientom po celom Slovensku svoje stále modernejšie služby.

Užitočnou novinkou je napríklad balík služieb eDOCTOR ako súčasť životného poistenia Profi komplet, v ktorom je zahrnutý napríklad posudok zahraničného špecialistu, linka zdravia, appka TeleDoc, konzultácie duševného zdravia, personalizovaná onkológia a ďalšie.

Samozrejmosťou sú aj produkty na dovolenky.  Napríklad s cestovným poistením MARCO POLO vám poisťovňa poskytne službu Dopravná asistencia, ktorá vám zabezpečí kompenzáciu za vzniknuté nepríjemnosti v prípadoch, akými sú zmeškaný či meškajúci let.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kooperativa