V novej únikovej hre v Žiline môžeš zažiť skutočné dobrodružstvo, vyskúšaj Noc v múzeu či Kšeft v Double D


Foto: V novej únikovej hre v Žiline môžeš zažiť skutočné dobrodružstvo, vyskúšaj Noc v múzeu či Kšeft v Double D

Cieľom únikovej hry je dostať sa von z miestnosti, v ktorej ste zamknutý spolu so svojím tímom, a to riešením rôznych úloh, hlavolamov a rébusov. Ide o interaktívny druh zábavy, keď sa ocitnete na skutočnom mieste so skupinou vašich priateľov, kolegov z práce alebo s rodinou.

Miestnosti sú tematicky zariadené a prepojené pútavým príbehom. Escape Game si pripravili v Žiline hneď dve únikové hry, ktoré preveria vaše logické myslenie a všímavosť.

Kšeft v Double D
Jedna z hier, ktorá vás určite zaujme, je Kšeft v Double D. Ako skupina v úzkych kruhoch vychýrených zlodejov ste jedného dňa vzali nezvyčajný kšeft. Vylúpiť banku, prepadnúť poštu, tomu by ste rozumeli, ale vykradnúť bar? Čo je to za nezmysel? Čo môže byť v nejakom bare také cenné, že zavolali práve vás?

Úniková hra Kšeft v Double D je vhodná nielen pre skúsených hráčov, ale aj pre úplných začiatočníkov. Priestor je skutočne autentický, ako keby ste boli naozaj v bare.

Noc v múzeu
Ďalšia hra nesie názov Noc v múzeu a vašou úlohou je preskúmať tajomné múzeum. Vraj existuje špeciálna VIP vstupenka, ktorá vám umožní dostať sa… v podstate nikto nevie presne kam, nikto vám to nechce povedať... Jedného dňa sa takáto vstupenka dostane aj priamo k vám.

Vstúpite? Pozor! Iba na vlastné riziko! Hra Noc v Múzeu je jednou z najobľúbenejších únikoviek na Slovensku. Nielen originálne a sofistikované hádanky, ale aj príjemný dizajn vás zaručene vtiahnu do deja.

Obe únikové hry sú vhodné nielen pre dospelých, ale aj pre deti. Veľakrát sú to práve tí najmenší, ktorí si všimnú drobné detaily k rozlúsknutiu úloh. Či už patríte medzi skúsených hráčov alebo ste si dnes prečítali o únikových hrách prvý raz, odporúčame Vám túto zábavu vyskúšať. Je čas zažiť skutočné dobrodružstvo v únikovej hre!

Viac o skvelej únikovej hre sa dočítate na www.escapezilina.sk

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Escape Room Žilina