Mestské divadlo Žilina ponúka v júni zaujímavý program, divákom prináša aj špeciálne zľavy


Foto: Mestské divadlo Žilina ponúka v júni zaujímavý program, divákom prináša aj špeciálne zľavy
Galéria: 9 fotiek

Mestského divadlo Žilina končí svoju 30. jubilejnú sezónu špeciálnou ponukou. Na všetky vstupenky zakúpené online na domáce júnové predstavenia z repertoáru divadla a na Komorný koncert získajú diváčky a diváci v júni 30 % zľavu zo vstupného. Zľavu si môžu uplatniť online v sieti Ticketportal. Stačí uviesť zľavový kód DIVADLO30.  

A čo špeciálne vás v júnovom programe Mestského divadla Žilina čaká? V stredu 1. júna uvedie ďalší zo série Komorných koncertov hostiteľa Michala Vaňoučka. Tento raz v triu s ním vystúpia popredný slovenský jazzový gitarista Michal Bugala a kontrabasista Robert Balzar, ktorý patrí medzi najvýznamnejšie osobnosti moderného českého jazzu.

Galéria: 9 fotiek

Hosťovať v žilinskom divadle bude aj divadelné zoskupenie Trieska v oku s predstavením III gaštanové kone o tom, čo všetko sme ochotní urobiť pre lásku (6. júna). Po dlhšom čase sa na žilinské divadelné dosky vrátia aj majstri situačného a improvizačného divadla Tri tvorivé tvory - Juraj „Šoko” Tabaček, Lukáš „Pucho” Púchovský a Stanislav „Stanley” Staško (7. júna).  

V júni si nenechajte ujsť predstavenie najnovšieho titulu divadla Kreutzerova sonáta / Čia vina? – inšpiratívna koncepcia, live projekcie a najmä herecký koncert v podaní Borisa Zachara, Michala Kolejáka a Petra Martinčeka ponúkajú silný umelecký zážitok (3. jún).

Galéria: 9 fotiek

Ak preferujete náročnejšie tituly, príďte na emotívne silné predstavenie inscenácie Naše fotky (9. júna.). Silný zážitok prinesú aj divadelné love stories – romantická Anna Karenina (15. júna) a podmanivé Vedľajšie účinky (25. júna). A je tu zas (4. júna) a Žltá čiara (11. júna)  sú inscenácie, ktoré vzbudzujú trpkejší smiech a ich zásah je presný. Absolútne uvoľnenie ponúkajú komédie Kaderníčky (2. a 24. júna),  Neznášam Ťa! (10. 6.) a Triky, fet a makači (23. 6.).

Do pozornosti dávame aj dve inscenácie, ktoré divadlo uvedie posledný raz. Divadelné derniéry budú mať autorské inscenácie Bezzubatá a Hey! Slováci (8. a 22. júna) a ako to už pri derniérach býva, budú to neopakovateľné a výnimočné predstavenia. Viac informácií o programe nájdete aj na www.divadlozilina.eu.

Nezabudnite na kód DIVADLO30 pri nákupe vstupeniek online a nezaťažíte ani prírodu, ani vás rozpočet a v júni sa všetci stretneme v divadle!




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Mestské divadlo Žilina