V Dome umenia Fatra v Žiline sa 13. júna odohrá charitatívny koncert, výťažok dostane Svetielko nádeje


Foto: V Dome umenia Fatra v Žiline sa 13. júna odohrá charitatívny koncert, výťažok dostane Svetielko nádeje Foto: Štátny komorný orchester Žilina/skozilina.sk

Štátny komorný orchester Žilina a spoločnosť Stredoslovenská energetika pozývajú všetkých milovníkov vážnej hudby na charitatívny koncert Veľkí umelci malým hrdinom. Výťažok z podujatia poputuje priamo do rúk občianskeho združenia Svetielko nádeje, ktoré sa snaží zlepšovať život deťom s onkologickými a inými vážnymi diagnózami.

Na koncerte vystúpi svetoznáma sopranistka Adriana Kučerová, detské talenty z Bratislavského chlapčenského zboru, len 12-ročná česká klaviristka Nora Lubbadová či 14-ročná flautistka, Žilinčanka Ajna Marosz. Moderátorom a zároveň súčasťou programu bude umelec, komik a hudobník Marián Čekovský. Vystúpenia povedie mladý a úspešný dirigent Adam Sedlický.

Charitatívny koncert s hviezdnym obsadením sa odohrá v žilinskom Dome umenia Fatra v pondelok 13. júna o 19:00 hod. Cena jednej vstupenky je 20 eur a keďže ide o charitatívnu akciu, orchester neponúka zľavnené vstupné.


„Celý výťažok z ceny vstupenky daruje SSE Svetielku nádeje, ktoré už roky pomáha deťom a ich rodinám zo stredoslovenského kraja postihnutých onkologickými ochoreniami,“ prisľúbila spoločnosť Stredoslovenská energetika na oficiálnom webe podujatia.



Miesto: Dom umenia Fatra, Žilina
Dátum: 13.06.2022 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu