Neznámy muž na Kysuciach ukradol z obchodu 12 fliaš vodky, polícia prosí o pomoc s jeho stotožnením


Foto: Neznámy muž na Kysuciach ukradol z obchodu 12 fliaš vodky, polícia prosí o pomoc s jeho stotožnením Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline dnes popoludní v príspevku na sociálnej sieti zverejnilo prosbu o pomoc so zistením totožnosti neznámej osoby, ktorá odcudzila tovar z predajne na Kysuciach. Zlodeja pri čine zachytili bezpečnostné kamery, bol však čiastočne zamaskovaný.

Polícia v Kysuckom Novom Meste žiada o pomoc so stotožnením osoby na fotografii. Muž na fotografii mal v predajni v Kysuckom Novom Meste zobrať 12 fliaš vodky a za tovar nezaplatil,“ uviedla polícia Žilinského kraja v príspevku.

Muž štíhlej postavy mal počas nelegálneho nákupu oblečenú sivú mikinu s čiernou kapucňou a písmenom P na chrbte, čierne nohavice a na nohách mal obuté biele tenisky s čiernymi pásikmi. Problémom pri stotožnení zlodeja môže byť biely respirátor, ktorý mu zakrýval časť tváre.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o zlodejovi či ukradnutom tovare, kontaktuje políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne na oficiálnej facebookovej stránke Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu