Urologické oddelenie v žilinskej nemocnici prešlo rekonštrukciou, zmodernizované boli aj operačné sály


Foto: Urologické oddelenie v žilinskej nemocnici prešlo rekonštrukciou, zmodernizované boli aj operačné sály Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline zrekonštruovala a zmodernizovala svoje urologické oddelenie. V príspevku na sociálnej sieti teraz vedenie nemocnice ďakuje všetkým, ktorí sa na úpravách urologického pavilónu podieľali, či už osobne, alebo finančnou a materiálnou pomocou.

Práce na premene oddelenia urológie začali počas pandémie v roku 2020. Odvtedy sa podarilo okrem samotnej rekonštrukcie oddelenia zmodernizovať urologické operačné sály, zariadiť novú Jednotku intenzívnej starostlivosti a nakúpiť nové vybavenie pre pacientov aj personál.

„V urologickom pavilóne sme si od covidového roku 2020 prešli turbulentným obdobím plným obáv, stresu, sťahovania, sĺz, zúfalstva až beznádeje, no zároveň viery, úsmevov, spolupatričnosti, pomoci a čo je najdôležitejšie - ľudskosti,“ popisuje obdobie počas rekonštrukcie oddelenia žilinská nemocnica.

Fakultná nemocnica zároveň v príspevku ďakuje vedeniu a realizačnému tímu nemocnice, vedeniu a celému tímu z oddelenia urológie, nadačnému fondu Mobis v Nadácii Pontis, firmám Progresstav a PROMA s.r.o., a rovnako všetkým partnerom a sponzorom, vďaka ktorým bola rekonštrukcia oddelenia možná a úspešná.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu