Dobrovoľníci zo Žilinskej Lehoty pozývajú 30. apríla na tradičnú vatru a celodenné upratovanie okolia


Foto: Dobrovoľníci zo Žilinskej Lehoty pozývajú 30. apríla na tradičnú vatru a celodenné upratovanie okolia Foto: Facebook/Žilinská Lehota

Žilinská mestská časť Žilinská Lehota aj tento rok organizuje tradičné zapálenie vatry, spojené s dobrovoľným upratovaním a úpravou okolitého prostredia. Dobrovoľníci zo Žilinskej Lehoty na miestnu udalosť pozývajú všetkých obyvateľov tejto mestskej časti príspevkom na sociálnej sieti.

Zapálenie vatry je naplánované na sobotu 30. apríla o 20:00 hod. večer. Vatra už dnes stojí v oblasti nazývanej „na Láni.“ Celá sobota od 10:00 hod. ráno bude venovaná upratovaniu okolitého prostredia a hrabaniu lístia. Pokiaľ sa chcete zúčastniť vatry a nezostať hladní, organizátori odporúčajú priniesť si špekáčiky, slaninku či iné jedlo vhodné na opekanie, ako aj nápoje.

Dobrovoľníci, ktorí vatru na Láni pripravili, budú radi ak sa k nim pridá čo najväčší počet ľudí aj na celodenné upratovanie, ideálne s vlastným náradím. „Kto môžete príďte a doneste si pracovné náradie, hrable, lopaty,“ pozývajú organizátori v príspevku.

Miesto: Žilinská Lehota, na Láni
Dátum: 30.04.2022 - 10:00    23:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu