Polícia v Liptovskom Mikuláši našla pri domovej prehliadke minimálne 53 bežných dávok marihuany


Foto: Polícia v Liptovskom Mikuláši našla pri domovej prehliadke minimálne 53 bežných dávok marihuany Foto: KR PZ Žilina

V Liptovskom Mikuláši prebehla v pondelok 4. apríla policajná akcia zameraná na odhalenie drogovej trestnej činnosti. Súčasťou akcie bola aj domová prehliadka, pri ktorej policajti našli väčšie množstvo marihuany. Jej držiteľ bol obvinený a pravdepodobne ho čaká väzenie.

Kriminalistom z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši sa podarilo zadržať 32-ročného muža z okresu Liptovský Mikuláš, v ktorého dome našli veľké množstvo podozrivej sušenej rastliny. Po preskúmaní bolo potvrdené, že sa jedná o marihuanu. Množstvo, ktoré muž ukrýval, by malo zodpovedať prinajmenšom 53 bežným dávkam drogy.

„Vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši obvinil 32 ročného muža z okresu Liptovský Mikuláš zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

Obvinený muž momentálne čelí väzeniu. Všetky ďalšie okolnosti prípadu zostávajú podľa polície predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu