Pre všetkých malých hercov je tu ďalší ročník denného divadelného tábora Za oponou


Foto: Pre všetkých malých hercov je tu ďalší ročník denného divadelného tábora Za oponou Foto: Bábkové divadlo Žilina

Už 8. ročník denného divadelného tábora pre všetky malé herecké talenty chystá nezisková organizácia Za oponou v spolupráci s Bábkovým divadlom Žilina.

Tohtoročný denný divadelný tábor sa bude konať prvé tri júlové týždne, a to v nasledujúcich turnusoch:

  • od 4. do 8. júla 2022 (aj vrátane štátneho sviatku 5. júla)
  • od 11. do 15. júla 2022
  • od 18. do 22. júla 2022

Tábor bude prebiehať v priestoroch Bábkového divadla Žilina a je určený pre všetky deti od 7 do 14 rokov, ktoré majú rady rozprávky a bábkové divadlo.

Malých hercov čaká množstvo rozprávkových a tvorivých hier, bábok i prekvapení, ako aj workshop so žilinskými profesionálnymi bábkohercami, ktorí ich naučia, ako si vyrobiť bábku či dokonca jej vdýchnuť život. 


Okrem tajných divadelných chodieb bude na účastníkov čakať aj čarovná divadelná záhrada, v ktorej budú aj tento rok prebiehať pohybové i tvorivé aktivity, ako napríklad tvorba scenára či čítacie skúšky. 

V neposlednom rade sa môžu tešiť aj na javisko, na ktorom sa vždy v piatok o 16:30 hod. uskutoční slávnostná premiéra rozprávky, ktorú počas tábora vytvoria herci z Bábkového divadla Žilina spolu s deťmi.

Prihlasovanie sa otvára v sobotu 23. apríla 2022. Počet detí vo všetkých turnusoch je limitovaný. 

Riaditeľka neziskovej organizácie Za oponou Mgr. art. Petra Tvrdá zároveň upozorňuje aj na možnosť uhradiť deťom účasť v tábore cez príspevok na rekreáciu od zamestnávateľa, tzv. rekreačným poukazom.

Miesto: Bábkové divadlo Žilina
Dátum: 04.07.2022 - 12:00    22.07.2022 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu