AKTUÁLNE: Tragická dopravná nehoda pri Krásne nad Kysucou si vyžiadala dva životy, cesta je už prejazdná


Foto: AKTUÁLNE: Tragická dopravná nehoda pri Krásne nad Kysucou si vyžiadala dva životy, cesta je už prejazdná Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Dnes (21. 3.) v skorých ranných hodinách došlo na ceste prvej triedy v okrese Čadca k tragickej dopravnej nehode. Po zrážke kamióna a dodávky utrpeli dve osoby zranenia nezlučiteľné so životom. 

Udalosť, ktorú potvrdilo ako prvé Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline, sa stala približne okolo 01:30 hod. Na miesto ihneď vyslali všetky záchranné zložky.

Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje. Cesta bola z dôvodu dokumentovania nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Momentálne je už cesta plne prejazdná a dopravu na mieste regulujú policajti. 


„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 40-ročný vodič viedol nákladné motorové vozidlo Iveco v smere od Kysuckého Nového Mesta na Čadcu. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v miernej pravotočivej zákrute prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom Mercedes, ktoré viedol 54-ročný muž,“ spresnila žilinská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu