Najmodernejšia Laser Game Arena vyrastie v Žiline!


Foto: Najmodernejšia Laser Game Arena vyrastie v Žiline!
Galéria: 9 fotiek

Aktualizácia 22.8.2015

Grid Laser Aréna Žilina: Registrácie online

Už v auguste v Žiline otvorí svoje brány najmodernejšia Laser Aréna na Slovensku, ktorá sa svojou veľkosťou a vybavením bude môcť radiť medzi to najlepšie v strednej Európe. Len niekoľko minút od centra si tak bude môcť proti sebe zahrať “Lasertag” až 11 hráčov. Samozrejmosťou bude kompletný servis výsledkov a občerstvenie na bare či sprchy pre hráčov.

Moderné vychytávky ako jediné na Slovensku

O tom, že v Žiline vyrastie skutočne technologická špička medzi arénami pre Laser Game svedčia aj vybrané novinky, ktoré predstavil prevádzkovateľ. “Do hry budú zakomponované napríklad super schopnosti ako neviditeľnosť alebo prefarbenie výstroje do farieb nepriateľského tímu. Tieto technologické vymoženosti boli navrhnuté špeciálne na zákazku pre našu arénu. Hráči sa môžu tešiť na komplexnú hernú plochu, skladajúcu sa z niekoľkých desiatok prekážok, vrátane špeciálnych prekvapení,” spresňuje spoluprevádzkovateľ Grid Laser Arény v Žiline Martin Králech.

Ďalšou zaujímavosťou je špeciálna prekážka “Recognizer”, ktorá neutralizuje farbu hráčovej vesty a pre protihráča je tak obtiažnejšie rozpoznať, či ste s ním, alebo proti nemu. Taktika v hre sa vďaka aktívnemu systému sledovania aktuálnych pozícií hráčov a ich skóre mení priamo počas hry. Ďalšie špeciálne zariadenie “GridPod” pre zmenu roztriešti laserový lúč a odrazí smerom na všetkých protihráčov.

Zabávate sa a zároveň športujete - bezpečne

Medzi ďalšie výhody laser game patrí fakt, že hráči počas zábavy zároveň športujú. V stanovenom čase 15 minút sa snažíte zastreliť ostatných hráčov, vďaka vhodne navrhnutej ploche ide o adrenalín od prvej minúty až do konca. Vďaka bezpečným laserovým lúčom je hra vhodná pre celú rodinu, tímy kolegov z práce alebo partiu kamarátov. “Zásah nebolí, pretože sa jedná len o bezpečný laserový lúč, ktorého zásah sníma vesta. Tú má každý hráč na sebe, nikomu nehrozia modriny alebo nič podobné. Vďaka tomu hrajú hry všetky vekové kategórie - od detí až po dôchodcov,” dodal Martin Králech.

Hru je možné hrať aj s dioptrickými okuliarmi a vylúčení nie sú ani epileptici. Prípadné komplikácie stačí oznámiť obsluhe. Celá Grid Laser Aréna bude zaberať úctyhodných 550 m2 plochy. Novinkou v tomto type hier bude aj viacero módov inšpirovaných počítačovými hrami alebo filmami ako Transformers, Star Wars alebo Mortal Kombat. Špičkový priestorový zvuk umocní zážitok z hrania.


“Mali sme jasnú víziu toho, ako by to malo vyzerať. Každého z nás hra chytila. Je to adrenalín, vzrušenie, perfektná zábava a človek sa za tých pár minút poriadne nabehá, čo prospieva aj telu. Odviedli sme veľký kus práce. Zapojiť a zladiť všetkú techniku, ktorú sme zamýšľali, bolo náročné,” uzatvára Martin Králech.

Pre všetky najnovšie informácie k otvoreniu a prevádzke Laser Grid Arény v Žiline sledujte:

Facebook: Grid Laser Aréna Žilina




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok