Máte radi Tresku? Vo štvrtok otvorili v Žiline nový Treska Bar


Foto: Máte radi Tresku? Vo štvrtok otvorili v Žiline nový Treska Bar
Galéria: 5 fotiek

Tradičný, avšak v novom šate. Treska Bar je kultové miesto v areáli výrobného závodu Ryba Žilina, ktoré už takmer 25 rokov poskytuje jeho návštevníkom možnosť rýchlo a dobre sa najesť. Vo štvrtok sa predstavil v novom dizajnovom šate.

“Dlhoročná tradícia podnikového bufetu, ako miesta, ktoré spája ľudí pri chutnom jedle, podnietila skupinu PRETO k aktívnemu zveľadeniu tohto priestoru. Treska Bar je dôkazom toho, že skutočná kvalita pretrvá roky. Tie sa však podpísali na interiéri bufetu, preto bolo nevyhnutné tento priestor od základov zmodernizovať.” povedal Michal Britvík, riaditeľ predaja a marketingu skupiny PRETO.

Taktovku nad zmenou imidžu tohto miesta prevzal Ing. Mgr. art. Peter Eliáš, ktorý je zároveň tvorcom nových dizajnov etikiet výrobkov Ryba Žilina, spol. s.r.o.

Treska Bar začínal ako jednoduché okienko, slúžiace na výdaj jedál. Dnes sa stal unikátnym, štýlovým miestom.

Tradičné a obľúbené výrobky si odteraz ľudia môžu vychutnať v atmosfére vynoveného bufetu. Možnosť konzumácie jedla v príjemnom prostredí, s priateľským personálom a kvalitným servisom s tým spojeným, je hlavným dôvodom pravidelnej návštevy Treska Baru stovkami verných zákazníkov. Treska Bar nájdete na Hviezdoslavovej ulici č. 5 v Žiline.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu