Pri Turčianskych Tepliciach došlo v pondelok k vážnej nehode, vodič na mieste podľahol zraneniam


Foto: Pri Turčianskych Tepliciach došlo v pondelok k vážnej nehode, vodič na mieste podľahol zraneniam Foto: KR PZ Žilina

V pondelok 24. januára vyhasol na cestách v Žilinskom kraji ďalší život. K tragickej dopravnej nehode došlo pred siedmou hodinou ráno na ceste prvej triedy pri Turčianskych Tepliciach.

51-ročný vodič, ktorý viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda v smere od Turčianskych Teplíc na Martin, zatiaľ z neznámych príčin prešiel do protismeru.

V protismernom pruhu sa následne zrazil s vozidlom značky Audi, ktoré viedla 31-ročná žena. Vodič Škody zraneniam na mieste podľahol, vodička protiidúceho auta bola transportovaná do nemocnice na ošetrenie.

Vodička sa podrobila dychovej skúške na prítomnosť alkoholu s negatívnym výsledkom. U muža, ktorý podľahol zraneniam, bola nariadená pitva. Frekventovaná cesta bola na nevyhnutný čas z dôvodu dokumentovania nehody, jej následkov a ich odstránenia uzavretá.

Všetky ďalšie okolnosti tragickej udalosti sú aktuálne predmetom ďalšieho vyšetrovania. Polícia vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky k zvýšenej opatrnosti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu