V Banke Žilina sa prednášalo o tom, ako sa správne predať na Facebooku


Foto: V Banke Žilina sa prednášalo o tom, ako sa správne predať na Facebooku
Galéria: 5 fotiek

Vzdelávareň.sk a Banka Žilina organizovali vo štvrtok 18.júna prednášku s názvom “Ako (sa) predávať na Facebooku?”. Cieľom bolo poukázať na to, ako správne propagovať svoju značku na najväčšej sociálnej sieti. Možno si poviete, že pracovať s Facebookom je jednoduché a zvládne to naozaj každý. Nemusí to však byť celkom pravda.

Jan Ladecký zo žilinskej agentúry Tomatoes hovoril o tom, prečo je dôležité mať firemný profil na Facebooku, ako ho správne spravovať, či ako pridávať príspevky a merať ich dosah a výkonnosť. Pre mnohých zúčastnených boli niektoré informácie novinkou, o ktorej predtým nevedeli. Mnoho z prítomných ľudí tak prišlo k novým spôsobom, ako zefektívniť propagáciu svojej značky, či produktu. Množstvo otázok, ktoré lektor ochotne zodpovedal a voľná diskusia o problematike dala zúčastneným nové a užitočné informácie, ktoré môžu a určite aj využijú v praxi.

Prednáška bola ohodnotená ako kreatívna, zaujímavá, konkrétna a odborná. Ľudia si pochvaľovali aj perfektnú atmosféru a pohodový prístup lektora. Sami zúčastnení podnecovali k diskusií a nebáli sa pýtať na všetko čo ich zaujíma.

Organizátori sa tešia z úspechu prednášky a pracujú na ďalších, ktoré opäť prinesú mnoho zaujímavých a užitočných poznatkov. Preto, ak sa chcete nabudúce zúčastniť aj vy, sledujte Vzdelávareň.sk, alebo náš kalendár podujatí na adrese www.zilinak.sk/kalendar.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu