Žilinská firma WFG reality je už druhýkrát po sebe realitnou kanceláriou roka pre Stredoslovenský región


Foto: Žilinská firma WFG reality je už druhýkrát po sebe realitnou kanceláriou roka pre Stredoslovenský región

Zlepšovať poskytované služby a posúvať profesionalitu na vyššiu úroveň pomáha realitným kanceláriám a maklérom na Slovensku už tretí rok prestížna súťaž. Jej organizátorom je Realitná únia Slovenskej republiky v spolupráci so Slovenskou realitnou akadémiou a partnermi.

Víťazi súťaže získavajú okrem uznania svojich kolegov, verejnosti a médií aj prestížne ocenenia a najvyšší podnikateľský status v realitnej oblasti. Realitná únia takto každý rok oceňuje kvalitu a profesionalitu realitných kancelárii pôsobiacich vo všetkých regiónoch Slovenska.

Poradie určuje komisia porotcov zložená z nezávislých expertov z oblastí práva, ochrany spotrebiteľa, marketingu, PR komunikácie, web designu a personálneho manažmentu na základe presne stanovených kritérií. Súťaží sa vždy v štyroch regiónoch, z ktorých jeden s najvyšším počtom bodov získava aj ocenenie absolútneho víťaza.

Súťažné kategórie:

Kľúčovými faktormi pri rozhodovaní sú referencie klientov, úroveň poskytovaných služieb aj marketingová komunikácia a prezentácia spoločnosti. Komisia sa zameriava tiež na kvalitu inzercie, úroveň právnych výstupov a ochranu spotrebiteľa. Posledným hodnotiacim kritériom je manažment kancelárie a vedenia maklérov.


Realitná kancelária WFG reality získala ocenenie za Stredoslovenský kraj už po druhýkrát

V každej hodnotenej oblasti mohli realitné kancelárie získať najviac 100 bodov, dohromady maximálne 500 bodov. Najúspešnejšou v stredoslovenskom regióne sa vďaka splneniu všetkých kritérií a získaniu najvyššieho hodnotenia stala opäť žilinská realitná kancelária WFG reality.

„Je to pre nás cťou. Vnímame to ako potvrdenie toho, že v oblasti, v ktorej pôsobíme, tvoríme hodnoty, ktoré majú význam. Každodenne sa snažíme robiť svoju prácu najlepšie ako vieme, rovnako tak v nej chceme aj pokračovať a napĺňať tým náš hlavný cieľ – spokojný klient,” reagoval na výhru majiteľ kancelárie Roman Kružliak.

Za najsilnejšiu stránku považuje majiteľ realitnej kancelárie svoj tím ľudí. Predovšetkým vďaka nim dokáže spoločnosť dosahovať skvelé výsledky. WFG reality pôsobí na realitnom trhu už viac ako 15 rokov, nepopierateľne silnou stránkou sú dlhoročné skúsenosti, ktoré v každodennej praxi využíva.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: WFG reality