Čelná zrážka na kysuciach: 21-ročný Matúš prešiel do protismeru


Foto: Čelná zrážka na kysuciach: 21-ročný Matúš prešiel do protismeru
Galéria: 3 fotky
Foto: ilustračné

V stredu 17.júna 2015 došlo k dopravnej nehode okolo 06:00 hod. ráno pri obci Kysucký Lieskovec. 21-ročný vodič Matúš idúci od Čadce na Žilinu, z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim kamiónom. Vodič kamiónu už nedokázal zrážke zabrániť.

Vodič osobného auta Škoda zostal v aute zakliesnený s ťažkými zraneniami. Zranený vodič počas celej doby komunikoval so záchranármi a bol pri vedomí. Okamžite bol prevezený do nemocnice.

Vyjadrenie polície v Žiline

V stredu 17. júna okolo 6.00 hodine došlo na ceste I/11 v katastri obce Kysucký Lieskovec k vážnej dopravnej nehode. 21-ročný vodič  jazdiaci na vozidle Škoda Octavia v smere od Čadce do Žiliny prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa v ľavom jazdnom pruhu v jeho smere jazdy zrazil s oproti idúcim nákladným vozidlom Scania, ktoré viedol 37-ročný vodič v smere Žilina Čadca. Následkom zrážky vozidlo bolo vozidlo Škoda Octavia odhodené mimo vozovky vpravo, kde ostalo na trávnatej ploche stáť. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil vodič Škody Octavia.

Okolnosti dopravnej nehody šetrí polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu