Žilinská pizzéria Fantasia oslavuje desiate výročie, zákazníkom rozdá jedlá v hodnote 330 eur


Foto: Žilinská pizzéria Fantasia oslavuje desiate výročie, zákazníkom rozdá jedlá v hodnote 330 eur

Ubehlo jedno celé desaťročie, odkedy žilinská pizzéria Fantasia upiekla vo svojej peci prvú pizzu. Tradičnú taliansku špecialitu so zmesou paradajok, syra, šunky a ďalších pochutín začala nová žilinská donášková reštaurácia pripravovať v peci na bukovom dreve. Vďaka kvalitným surovinám, širokej ponuke a expresnému rozvozu si prevádzka vybudovala dobré meno veľmi rýchlo.

S rastúcim počtom zákazníkov a objednávok rástla aj samotná pizzéria. Jedálny lístok sa neustále rozširoval o nové pokrmy, pribudli bezlepkové pizze, pizze King Kong s priemerom viac ako pol metra, cestoviny, šaláty či rôzne zapekané špeciality. Verní zákazníci získavali už od začiatku výhody v podobe spätného bonusu vo výške 10% z každej objednávky.

V roku 2019 otvorila Fantasia po prvýkrát svoj vlastný stánok na žilinských vianočných trhoch. Návštevníkov zlákala nielen na kvalitný punč ale aj na tradičnú pizzu a pochutiny z vlastnej kuchyne.

Tak, ako väčšina gastro prevádzok, aj Fantasia zažívala s príchodom pandémie ťažké časy. Ani to však majiteľa neodradilo a začal hľadať spôsoby, ako pokračovať v podnikaní ďalej. Neskôr sa rozhodol výraznou zľavou podporiť všetkých zdravotníkov, záchranárov, hasičov a policajtov, ktorí si objednávali jedlá do svojej práce. Pri tejto príležitosti sa celý personál vrátane vozového parku odfotografoval s odkazom „Zostali ste v práci pre nás, pomáhame vám teraz“.

Poctivé hamburgery v domácej žemli a denné menu

Dnes už veľmi dobre známa pizzéria s veľkým vozovým parkom pripravuje aj denné menu či kebab. Pravidelne obmieňané obedové menu je dostupné každý pracovný deň a na výber ponúka päť variantov, ktorých súčasťou je vždy aj chutná polievka.

Fantasia začiatkom minulého roka potešila mnohých milovníkov a priaznivcov hamburgerov. Svoju ponuku jedál rozšírila o tieto chutné mäsové pochúťky v poctivej domácej žemli upečenej vo vlastnej kuchyni.

Počas desiatich rokov zostalo nezmenené bezplatné doručenie všetkých jedál v rámci Žiliny a sídlisk. Do vzdialenejších lokalít je vždy účtovaný len symbolický poplatok. Fantasia akceptuje okrem platby v hotovosti a stravnými lístkami aj platobné karty. 

Aktuálne prináša Pizzéria Fantasia pri príležitosti svojho výročia možnosť vyhrať jedno z 25 skvelých jedál. Podrobné podmienky nájdete vo večerných hodinách v príspevku na stránke facebook.com/zilinak.

Vyhrať môžete jednu z nasledovných cien:

  • 5x pizza King Kong
  • 5x pizza štandard
  • 5x bezlepková pizza
  • 5x burger v domácej žemli
  • 5x denné menu


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Fantasia