Nová klinika, nový názov, nová adresa: Oleksandr Kholodnyak dental clinic sa mení na DENTAL ATELIER


Foto: Nová klinika, nový názov, nová adresa: Oleksandr Kholodnyak dental clinic sa mení na DENTAL ATELIER
Galéria: 7 fotiek

Nová klinika, nový názov, nová adresa. Skúsenosti, profesionalita a prístup na mieru však ostávajú základnými piliermi služieb kliniky tak ako doteraz. Dental Atelier vo svojich nových priestoroch s piatimi ambulanciami prináša pacientom ďalšie nové technológie, ešte väčší komfort a komplexnejšie služby ako doteraz.

Klinika disponuje technológiami ako dentálny skener, dentálny mikroskop, CT alebo panoramatický röntgen. Pacientom je k dispozícii aj pohotovostný režim, čo znamená, že v prípade núdze dostanú termín vyšetrenia v danom dni.

Oleksandr Kholodnyak

Ako hlavný stomatológ vedie túto kliniku od roku 2018 a disponuje spolu 10 ročnou praxou v stomatologickom odbore. Študoval tiež na Lekárskej fakulte v Košiciach. Okrem bežných stomatologických úkonov sa špecializuje na dentoalveolárnu chirurgiu, ktorá rieši zložité chirurgické extrakcie čiastočne alebo úplne neprerezaných zubov múdrosti či iných nepriaznivo uložených zubov.

Druhou špecializáciou doktora Oleksandra Kholodnyaka je implantátová chirurgia, ktorá sa zaoberá možnosťami fixnej náhrady chýbajúceho zuba resp. zubov prostredníctvom zavedenia titánovej skrutky do kosti. Filozofiou dentálnej kliniky, ale aj samotného doktora Kholodnyaka, je poskytnúť každému pacientovi individuálny prístup podčiarknutý stopercentnou kvalitou služieb. 


Úsmev na mieru s individuálnym prístupom a profesionálna úroveň – to sú základné piliere zubnej zdravotnej starostlivosti kliniky Dental Atelier. Nový prístup k pacientovi a identifikácia najvhodnejšej a najšetrnejšej metódy k riešeniu stomatologického problému podčiarkuje všetky služby kliniky. 

Za tri roky fungovania si klinika Dental Atelier získala dôveru takmer 2000 pacientov. Klinika poskytuje všetky stomatologické služby ako sú napríklad endodontické ošetrenie zubov, stomatochirurgické zákroky, protetická stomatológia, bielenie zubov, dentálna hygiena či pohotovostné ošetrenie. 

Galéria: 7 fotiek

Klinika v nových priestoroch ponúka už päť ambulancií a viacero skúsených stomatológov. Aj v týchto nových priestoroch budú členovia kliniky s radosťou vítať existujúcich, ale aj nových pacientov.

Zubní lekári kliniky: Oleksandr Kholodnyak, Monika Harvaniková, Maksim Yehorov, Matej Šajtlava.

Objednajte sa na vstupnú prehliadku už dnes.
Pri ambulancii pohodlne zaparkujete na parkovací miestach č. 7, 8 a 9.

Kontaktné informácie:

Dental Atelier
Komenského 52 (oproti Alze)
010 01 Žilina

info@dentalatelier.sk
0910 214 444
www.dentalatelier.sk





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Dental Atelier